Audi Sport pregătește 6 premiere în seria de performanță RS până la finalul acestui an!
6 August 2019, 15:06
Audi publicat un prim teaser cu care anunță un număr impunător de premiere importante, care vor avea loc până la finalul acestui an și vor duce la extaz fanii mărcii din Ingolstadt. Este vorba despre premierele pregătite de divizia Audi Sport, care pregătește o supradoză de modele pentru următoarele luni, toate din seria de performanță RS.

Astfel, până la finalul acestui an Audi Sport va prezenta noile RS4 Avant facelift, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3, RS Q3 Sportback și RS Q8. Astfel,
din cele 6 premiere programate pentru următoarele luni vor fi și 3 SUV-uri de performanță, anunțate mai devreme și de Oliver Hoffmann, directorul Audi Sport.

Printre cele mai așteptate premiere din această listă este Audi RS Q8, despre care se vorbește de mult timp, încă până la premiera primului SUV coupe din gama constructorului din Ingolstadt. Potrivit informațiilor preliminare, neconfirmate deocamdată oficial, versiunea de top RS Q8 va beneficia de sistemul de propulsie hibrid,
preluat de la Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, ce livrează un total de 680 CP și 850 Nm, rezultați din tandemul benzinarului V8 de 4.0 litri și unui motor electric.

La moment nu se cunoaște ordinea în care vor fi dezvăluite premierele pregătite de Audi Sport, însă cu certitudine germanii își vor bucura fanii cu primele picanterii în viitorul cel mai apropiat. Astfel, rămâneți aproape pentru a afla primii despre bolizii de performanță Audi Sport.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,555
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!