Audi e-tron stabilește un record de parcurs de peste 1,600 km în doar 24 ore prin Europa!

Audi continuă promovarea primului său SUV electric e-tron cu o nouă campanie care vine să risipească miturile care spun că electromobilele pot fi exploatate doar în mediul urban. În cadrul noului proiect Audi e-tron a parcurs peste 1,600 kilometri în doar 24 ore, reușind să parcurgă mai multe țări și orașe europene.
În cadrul proiectului au participat 3 electromobile Audi e-tron 55 quattro, care au pornit din nordul Sloveniei și urmau să parcurgă peste 1,600 kilometri timp de 24 ore prin Europa. Traseul selectat de participanți a inclus țări precum Slovenia, Austria, Italia, Lichtenstein, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Belgia și Olanda. Pentru a face față provocării cele 3 SUV-uri electrice au făcut 7 opriri pentru alimentarea bateriilor la rețelele de încărcare rapidă.
Confortul maxim într-o călătorie la distanțe lungi este asigurat de sistemul electric de la bordul Audi e-tron 55 quattro. Astfel, de la o priză de 150 kW rezervele SUV-ului electric pot fi suplinite până la 80% în doar 30 minute, iar astfel aventurierii se pot relaxa și să ia, de exemplu, masa în timpul scurt rezervat încărcării bateriilor.
Audi e-tron este oferit cu două versiuni pe piață. Varianta incipientă 50 quattro are o baterie de 71 kWh, care-i asigură o autonomie de 300 km, în timp ce versiunea de top 55 quattro, precum SUV-urile participante în maratonul european, are o baterie de 95 kWh, ce promite o autonomie de peste 400 km.
1
2,312
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!