Audi va oferi cumpărătorilor SUV-ului e-tron câte o trotinetă electrică cadou!

Audi a prezentat trotineta electrică de producție proprie e-tron Scooter. Aceasta va fi oferită cadou viitorilor clienți ce vor opta pentru SUV-ul electric e-tron, dar va mai putea fi achiziționată și aparte de toți doritorii.
De altfel, noul e-tron Scooter nu este doar o trotinetă, ci mai poate fi transformat într-un scateboard și operat cu o singură mână. Având o greutate proprie de doar 12 kg, e-tron Scooter este extrem de manevrabil și util în marele orașe, unde automobilele nu prea au acces din cauza ambuteiajelor. Autonomia oferită de gadget-ul electric este de până la 20 km, iar bateria va putea fi suplinită chiar de la sursa de alimentare din portbagajul SUV-ului Audi e-tron.
Audi e-tron Scooter va fi oferit gratuit viitorilor clienți ce vor opta pentru noul SUV electric Audi e-tron, însă trotineta va mai putea fi achiziționată de toți doritorii la un preț de aproximativ 2,200 euro. Startul producției va demara până la finalul anului viitor, iar între timp inginerii și designerii Audi pregătesc accesorii pentru viitoarea trotinetă, anticipând un interes sporit din partea cumpărătorilor. Standard trotineta dispune de un far și lumini de gabarit la posterior cu stop integrat, iar opțional trotineta va putea fi echipată cu inserții și plăci din lemn și fibră de carbon, în diverse configurări și nuanțe.
0
1,571
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!