Azi pornim în #RomanianRoads! Vă prezentăm Skoda Kodiaq RS şi camarazii săi de road trip! (VIDEO)

Ieri seară am ajuns la Bucureşti, vremea de aici fiind cu adevărat toridă. Dar şi mai fierbinţi sunt maşinile aliniate la startul unui road trip frumos pe drumurile României, cu 7 automobile sportive, timp de 7 zile, numit #RomanianRoads.
Maşina noastră de suflet din acest road trip e Skoda Kodiaq RS – modelul cu cel mai puternic motor diesel instalat vreodată pe vreo Skoda. Sub capota sa se află un motor diesel biturbo de 2.0 litri, care dezvoltă 240 CP şi 500 Nm! Kodiaq RS, de altfel, e unica sportivă echipată cu un motor diesel dintre maşinile aliniate la start şi tot el e şi unicul SUV dintre cele 7 maşini, lui făcându-i companie hot hatch-uri, decapotabile şi sedanuri!
Mai exact, în formaţie mai avem BMW Z4 M40i, Mazda MX-5 cu noul motor de 2.0 litri, Honda Civic Type R, Kia Stinger, Ford Fiesta ST şi Renault Megane RS! Pe toate le vom conduce şi despre toate vă vom relata în teste drive separate, dar, aşa cum spuneam, pe parcursul road trip-ului anume această minunată Skoda Kodiaq RS de culoare albastră rămâne maşina noastră de suflet.

În România suntem doi dintre camarazii noştri expediţionişti – Ilie Toma şi Dan Untură, în fiecare zi noi fiind la bordul altor maşini, combinaţi cu alţi colegi jurnalişti. În total suntem 18 jurnalişti şi oameni de producţie aici, o mare parte din România, de la Automarket.ro şi de alte publicaţii de aici, noi doi din Moldova, dar şi un spaniol, un portughez şi încă un coleg din România, care va scrie pentru Petrolicious. Da, suntem aici printre jurnaliştii auto, care scriu despre maşini cu pasiune şi calitate! Va fi o aventură caramaderească, plină de spirit de condus GT, pe care o vom reda cu relatări în fiecare zi, aici, pe PiataAuto.md/GT.md, cu video, foto şi transmisiuni live! Ba chiar relatările vor fi din două perspective ale noastre, iar în imagini îi veţi vedea şi pe ceilalţi colegi de road trip, cu impresiile lor!
Iar pe lângă asta, aventura noastră ne va purta pe cele mai frumoase drumuri ale României, câteva din ele fiind din cele arhicunoscute, dar foarte multe urmând a fi adevărate descoperiri pentru noi şi pentru voi! Astăzi, de exemplu, în prima zi a expediţiei, vom merge în Dobrogea, o zonă pe alocuri aproape sălbatică a României, care promite să ne arate locuri demne de enciclopedii!
Staţi alături de noi, deci, în următoarele 7 zile şi nu numai! Va fi gustos şi savuros!
0
2,855
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!