BMW Seria 3 cu sistem de propulsie plug-in hybrid se lansează pe piață

La aproape un an de la debutul oficial BMW Seria 3 în versiunea plug-in hybrid se lansează pe piață. Sedanul se alătură gamei de modele electrificate din portofoliul bavarezilor cu o serie de noutăți tehnice, care să aducă surplus de autonomie, dar și un surplus de putere cu regimul sport inclus.
Amintim că BMW Seria 3 cu sistem de propulsie plug-in hybrid, ce a primit indicile 330e în lista motorizărilor noii generații Seria 3, are sub capotă benzinarul de 2.0 litri, ce livrează 184 CP, acompaniat de un motor electric, ce livrează 113 CP. În această ipostază BMW Seria 3 oferă la activ un total de 252 CP și 420 Nm, însă puterea maximă poate fi mărită cu 40 CP pentru 10 secunde, grație sistemului XtraBoost, activat automat în regimul Sport inclus la apăsarea bruscă a acceleratorului. Astfel, BMW 330e este capabil să accelereze până la 100 km/h în 5.9 secunde și să atingă viteza maximă de 230 km/h.
Mai importantă în cazul versiunii hibride este, însă, eficiența, iar la acest capitol versiunea plug-in hybrid a noii Seria 3 poate surprinde. Grație bateriei de 12 kWh, ce oferă o autonomie în regim 100% electric de până la 66 km, consumul mediu în regim mixt indicat de BMW 330e oscilează între 1.6 și 1.9 litri de benzină la 100 km. Totodată, în regim electric modelul poate atinge viteze de până la 140 km/h.
0
1,328
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!