BMW a creat cea mai întunecată nuanță de negru și o prezintă cu noul show-car Vantablack X6

Bavarezii prezintă noul BMW X6 în cea mai întunecată nuanță de negru din lume cu prototipul denumit Vantablack X6. Prototipul cu noua nuanță va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt peste câteva săptămâni, iar primele informații și imagini au fost publicate astăzi.
Cea mai întunecată nuanță de negru, care nu reflectă absolut deloc lumina, a fost creată în colaborare cu compania Surrey Nano Systems și agenția Levitation 29. Vopseaua tehnologizată absoarbe până la 99.6% din lumină și astfel nici măcar indicatorul cu laser nu se va reflecta pe caroseria noului Vantablack X6. De altfel, nu se cunoaște dacă clienții de rând vor avea ocazia să-și vopsească propriul automobil în noua nuanță, însă cu siguranță aceasta ar fi solicitată în rândul persoanelor ce-și doresc un grad mai mare de personalizare.
Noua nuanță de negru poate camufla liniile de design ale caroseriei, în schimb sunt accentuate elementele exterioare nevopsite, precum farurile, calandrul iluminat și blocurile optice spate. Prototipul va fi expus pe viu în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, unde bavarezii vor relata mai amănunțit despre perspectivele apariției unei astfel de culori pe modelele de serie.
0
777
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!