Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BRABUS prezintă primul program de tuning pentru hatch-ul Mercedes-AMG A 35!

28 August 2019 - 12:12
Redacţia PiataAuto.md
BRABUS prezintă primele imagini și informații despre pachetul de tuning pregătit pentru hatchback-ul de performanță Mercedes-AMG A 35. Germanii au pregătit modificări exterioare cu elemente de caroserie agresive și modificări tehnice generoase, cu surplus de putere și pentru un comportament mai dinamic în abordarea virajelor la viteze mari.
Unitatea de propulsie de 2.0 litri poate beneficia, astfel, de două nivele de modificări de la BRABUS. Pachetul incipient PowerXtra B 35 aduce un surplus de 44 CP și 60 Nm, până la 350 CP și 460 Nm. Varianta de top, denumită PowerXtra+ B 35 S, aduce un surplus de 59 CP și 86 Nm, puterea maximă fiind de 365 CP și 486 Nm. Puterea mai mare rezultă din resetarea unității de control a propulsorului și presiunea mărită la nivel de turbocompresoare. Cu pachetul PowerXtra germanii oferă și un sistem de evacuare modificat, mai sonor, din oțel, cu terminații din fibră de carbon integrate în bara de protecție spate.
BRABUS nu a dezvăluit caracteristicile dinamice ale hatchback-ului modificat cu pachetul de tuning incipient, însă au relatat că cu cel de-al doilea pachet, PowerXtra+ hot-hatch-ul de performanță poate accelera până la 100 km/h în 4.4 secunde, fiind cu 0.3 secunde mai agil decât versiunea de serie Mercedes-AMG A 35. Viteza maximă este limitată standard la 250 km/h.
Tradițional pentru unitățile modificate de BRABUS, hot-hatch-ul german a beneficiat de nuanța distinctivă neagră, sigle BRABUS în schimbul celor Mercedes-Benz, splitter frontal generos integrat în bara de protecție față cu incizii de aer generoase, difuzor modificat integrat în bara de protecție spate și un eleron static pe hayon. Aspectul exterior este finisat de jantele originale Monoblock T de 19 țoli.
La interior hatch-urile modificate se vor distinge prin elementele decorative de culoare neagră, lumină ambientală verde, covorașe stilizate BRABUS. Premiera publică BRABUS B 35 și B 35 S va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter