Bavarezii prezintă varianta actualizată a sedanului plug-in hybrid BMW 530e

Sedanul plug-in hybrid BMW 530e a beneficiat de o actualizare tehnică în urma căreia bavarezii raportează un consum mediu de benzină de doar 1.6 litri! Modificările consistente oferite de constructor au dus la o extindere a autonomiei în regim 100% electric, iar acum Seria 5 plug-in hybrid mai poate avea și sistem de tracțiune integrală.
Reducerea nivelului de consum de combustibil și extinderea autonomiei în regim 100% electric au fost posibile grație noii baterii cu o capacitate mai mare, de 12 kWh (9.2 kWh anterior). Dimensiunile bateriei, însă, au rămas aceleași, aceasta fiind situată sub bancheta spate, consumând și o parte din portbagajul sedanului hibrid, ce în continuare cauzează o reducere a volumului disponibil în compratimentul de depozitare – 410 litri versus 530 litri în cazul sedanurilor standard.

În urma actualizării BMW 530e indică un consum mediu de combustibil de 1.6 litri la 100 km parcurși, cu 0.2 litri mai puțin decât anterior, iar autonomia în regim 100% electric a fost extinsă până la 57 km. Mai mult, în regim electric MAX eDRIVE sedanul poate accelera până la viteze de 140 km/h fără implicarea motorului termic.
Seria 5 plug-in hybrid este propulsată de benzinarul turbo de 2.0 litri, acompaniat de un motor electric de 113 CP, ce în tandem livrează 252 CP și 420 Nm. Cu acest sistem de propulsie sedanul poate accelera până la 100 km/h în doar 6.1 secunde, având o viteză maximă de 235 km/h. În urma actualizării, opțional clienții vor putea bifa în lista opționalelor și sistemul de tracțiune integrală xDrive.
0
1,458
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!