Cea mai performantă versiune a noii BMW Seria 1 va avea propulsie hibridă! Primele informații

Noua generație BMW Seria 1 a debutat în premieră mondială în luna mai a acestui an. Cel mai compact model bavarez a primit inițial doar versiuni echipate cu motoare termice, însă constructorul a asigurat că ulterior acesta va beneficia și de o versiune cu propulsie hibridă. Se pare, însă, că Seria 1 va avea mai multe variante electrificate, or viitoarea versiune de top, care va substitui hatchback-ul M1, va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid.
Potrivit informațiilor distribuite de Automobile Magazine cu referire la surse din interiorul companiei, varianta de top Seria 1 va primi indicile M140e, iar pe lângă performanțele impunătoare va oferi și o autonomie record în regim electric în clasă, dar și în întreg segmentul modelelor plug-in hybrid. Deși la moment nu se cunoaște, care din motoarele termice va acompania motorul electric, însă cel mai probabil bavarezii pregătesc benzinarul turboaspirat de 2.0 litri. În tandem cele două motoare electrice vor livra circa 400 CP și 500 Nm, iar grație bateriilor cu o capacitate mai mare hatchback-ul va putea parcurge circa până la 110 km în regim 100% electric.
La ora actuală cea mai puternică versiune disponibilă pentru BMW Seria 1 poartă indicile M135i. Aceasta are sub capotă benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, ce livrează 306 CP și 450 Nm. Versiunea respectivă urmează să fie surclasată de cea electrificată pe parcursul anului viitor.
0
1,467
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!