Chevrolet vrea să atragă clienți noi pentru Camaro cu ofertă inedită pentru proprietarii Ford Mustang

Eșecul actualei generații Chevrolet Camaro pe piață se face tot mai resimțit. Muscle-car-ul american cedează grav în fața rivalilor nu doar pe extern, dar și pe piața din SUA, unde acesta a fost surclasat chiar și de anteriorul outsider din segmentului Dodge Challenger. Ford Mustang rămâne a fi un bestseller ferm pe piață, iar cei de la Chevrolet încearcă din răsputeri să atragă de partea sa o parte din clienții Mustang, mai nou introducând un program de reduceri dedicat.
Astfel, cetățenii din SUA ce dețin un Ford Mustang, indiferent de generație, vor putea beneficia de o reducere de 2,500 dolari la achiziția unui Chevrolet Camaro nou. Astfel, diferența de preț în versiunile incipiente dintre Camaro și Mustang se mărește până la 3,175 dolari, coupe-ul cu sigla Chevrolet având un preț de pornire de 23,495 dolari.

Presa americană anticipează, însă, că o asemenea reducere nu va determina proprietarii Mustang-ului să aleagă un Camaro în schimb, iar asta pentru că cel din urmă coupe în variantele incipiente oferă o calitate mai joasă a materialelor de la bord și are inclus un propulsor mai puțin performant.
De altfel, problemele pe piață a adus coupe-ul Camaro în vizorul conducerii Concernului General Motors, care analizează posibilitatea eliminării complete a acestuia din gamă. Departamentele de vânzări și marketing au la dispoziție încă doar câteva luni până în ianuarie 2020 pentru a îmbunătăți starea de lucruri, iar în caz contrar Camaro ar putea fi pensionat definitiv din 2023. De menționat, că rezultatele vânzărilor pe parcursul primelor 6 luni ale acestui an sunt extrem de proaste pentru muscle-car-ul american, acesta fiind surclasat la capitolul vânzări chiar și de outsider-ul tradițional Dodge Challenger.
1
2,216
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!