Fanii vor putea achiziționa coupe-ul Acura NSX în nuanțele exclusive din portofoliul primei generații

Acura a pregătit o surpriză pentru fanii supercar-ului NSX de primă generație – actualul NSX va putea fi comandat în nuanțe exclusive, disponibile anterior pentru coupe-ul legendar de primă generație. Pe lângă nuanța de galben, denumită Indy Yellow Pearl, clienții vor mai putea comanda nuanța Berlina Black în cadrul programului Heritage din 2020.
Noua nuanță Indy Yellow Pearl nu este identică nuanțelor de galben, oferite pentru prima generație NSX, or în diferiți ani de producție niponii au oferit două nuanțe de galben: între anii 1993 și 2003 coupe-urile puteau fi achiziționate în nuanța Spa Yellow, cunoscută și cu denumirea Indy Yellow, pentru ca între anii 2004 și 2005 nuanța să fie înlocuită cu Rio Yellow.
Cea de-a doua generație Acura NSX este asamblată manual la uzina Performance Manufacturing Center din statul american Ohio, alături de sedanul Acura TLX în versiunea exclusivă PMC Edition. Supercar-ul actual este propulsat de sistemul hibrid Sport Hybrid SH-AWD, ce are la bază benzinarul twin-turbo V6 de 3.5 litri și 3 motoare electrice, ce livrează în tandem 581 CP și 650 Nm.
Motorul termic se cuplează la cutia robotizată cu 9 rapoarte de producție Honda. Cu acest sistem de propulsie Acura NSX poate atinge viteza de 100 km/h în doar 3.2 secunde, având o viteză maximă de 309 km/h.
0
2,085
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!