Ford Mustang Shelby GT500 primește peste o mie de cai putere cu pachetul de modificări livrat de Hennessey

Atelierul american de tuning Hennessey Performance lansează trei pachete noi de modificări pentru coupe-ul Ford Mustang Shelby GT500. Grație modificărilor, varianta de top Mustang are la activ peste o mie de cai putere și un cuplu maxim impunător.
Indiferent de nivelul de modificări ales de client, tunerii vor dota benzinarul V8 de 5.2 litri cu un sistem biturbo, un sistem de admisie îmbunătățit și un intercooler mai generos. În urma modificărilor sistemul de evacuare a devenit mai melodios, iar pentru a face față cuplului imens tunerii s-au văzut nevoiți să aplice modificări și cutiei automate cu 7 rapoarte. Caracteristicile dinamice, însă, nu au fost dezvăluite.
Varianta incipientă de tuning poartă denumirea Venom 850. În această ipostază, grație modificărilor, coupe-ul are la activ 850 CP și 983 Nm cuplu maxim. Aceasta este urmată de versiunea Venom 1000, cu 1,000 CP și 1,152 Nm de cuplu.
Versiunea de top, Venom 1200 are la activ, după cum sugerează și denumirea, 1,200 CP și un cuplu monstruos de 1,356 Nm disponibil de la 4,800 rpm. De altfel, aceste performanțe pot fi atinse doar cu motorul alimentat cu combustibil de curse. Amintim că standard benzinarul V8 de 5.2 litri livrează "doar" 760 CP și 850 Nm.
0
4,510
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!