Ford Mustang beneficiază de un surplus de 285 CP de la atelierul german Wolf Racing!

Atelierul german Wolf Racing a pregătit un tratament special pentru Ford Mustang. Tunerii nu au exagerat cu aspectul exterior al muscle-car-ului legendar, dar au pregătit actualizări savuroase de ordin tehnic, în urma cărora Mustang poate dezvolta o putere echivalentă cu performanțele indicate de supercar-urile de excepție. De altfel, programul de tuning va fi oferit într-o serie limitată la un preț piperat.
Programul de tuning pentru Mustang a fost pregătit de Wolf Racing pentru a marca cei 40 ani de axistență a atelierului din Stuttgart. Pachetul denumit Wolft Mustang GT Kompressor One of 7, după cum sugerează și denumirea, va fi produs într-un număr de doar 7 unități, fiecare cu un preț de 94,440 euro.
La nivel de design exterior coupe-urile modificate de atelierul german se vor distinge prin elementele aerodinamice noi, ce includ un splitter frontal integrat în bara de protecție față și un eleron de mici dimensiuni la posterior. Aspectul exterior este finisat de jantele originale Wolf Racing de 21 inch, "încălțate" în anvelopele Michelin Pilot Sport 4S. La interior coupe-urile vor avea un volan nou, scaune tapisate cu piele și cusături contrastante, și plăci cu denumirea seriei limitate.
Cele mai savuroase modificări au avut loc sub capotă. Unitatea aspirată natural V8 de 5.0 litri a fost dotată cu un compresor, livrat de Edelbrock, ce a dus la un surplus de 285 CP și 351 Nm, puterea maximă constituind acum 735 CP și 880 Nm, comparativ cu coupe-urile standard, echipate cu același benzinar, comercializate în Europa. Cu performanțe similare se poate lăuda doar versiunea demențială de serie Mustang Shelby GT500, ce utilizează benzinarul V8 de 5.2 litri, echipat cu compresor, ce livrează 770 CP și 847 Nm.
Germanii nu au oferit date exacte despre caracteristicile dinamice a coupe-ului modificat, limitându-se la informația că acesta poate accelera până la 100 km/h în "mai puțin de 4 secunde", în timp ce viteza de 200 km/h poate fi atinsă în circa 10.8 secunde. Viteza maximă va depăși indicatorul de 330 km/h.
0
318
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!