Ford Ranger cu pachetul FX2 Package va demonstra capacitățile în offroad chiar și cu tracțiune pe puntea spate

Pick-up-ul Ford Ranger este oferit în variantele incipiente doar cu tracțiune pe puntea spate. În această ipostază Ranger, aparent, nu prea pare pregătit să părăsească drumurile asfaltate pentru aventuri pe teren accidentat, însă americanii consideră că și cu sistem de tracțiune pe o singură punte clienții pot trăi plăcerea unei escapade scurte prin noroi, de exemplu, și tocmai pentru acești clienți a fost gândit pachetul de modificări de uzină FX2 Package.
Ei bine, modificările oferite de americani nu vor transforma pick-up-ul într-un bolid de Dakar, însă cu pachetul FX2 inclus proprietarii vor putea părăsi drumurile asfaltate fără riscuri de a rămâne blocați. Pachetul opțional include un diferențial blocabil electronic, anvelope de offroad la alegere, de 17 sau 18 țoli, suspensie resetată special pentru aventuri în offroad, scut de protecție pentru motor, dar și un unghi de atac mai bun, grație modificările aplicate la nivel de bară de protecție față. De altfel, pachetul FX2 este aproape identic pachetului FX4, oferit pentru versiunile cu tracțiune integrală Ranger.
Vânzările Ford Ranger cu pachetul FX2 au demarat în SUA în aceste zile. Prețul pachetului opțional este de 595 dolari, fără taxe incluse, pe când versiunea incipientă Ranger are un preț de pornire în SUA de 24,300 dolari, cu benzinar turboaspirat de 2.3 litri, cu 274 CP și 420 Nm la activ, cuplat la cutia automată cu 10 rapoarte și sistem de tracțiune pe puntea spate.
0
301
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!