Honda dezvăluie varianta actualizată a hatchback-ului Civic. Ce modificări a primit versiunea cu 5 uși?

La un an de la facelift-ul de mijloc de carieră a sedanului și coupe-ului, niponii prezintă versiunea actualizată Honda Civic hatchback. De menționat, că varianta cu 5 uși a fost lansată pe piață la aceeași distanță față de sedan și coupe, ce a și rezultat într-un facelift mai timpuriu. Modificările aplicate hatchback-ului, însă, sunt identice cu cele de care au beneficiat sedanul și coupe-ul.
De altfel, acum Honda Civic hatchback facelift debutează în versiunea destinată pieței americane, iar ulterior va fi prezentată și versiunea europeană, care va primi modificări similare. La nivel de design exterior versiunea facelift se distinge printr-o bară de protecție față ușor retușată, cu mai multe elemente vopsite în nuanța caroseriei, inserție decorativă orizontală de culoare neagră la nivel de calandru și câteva seturi de jante noi. Totodată, niponii raportează îmbunătățiri pentru farurile LED, prevăzute pentru echipările de top.
La interior clienții vor putea alege dintr-o listă actualizată de tapiserie și nuanțe pentru elementele decorative. La nivel de echipare Civic nu a suferit modificări, or versiunea actualizată a sistemului multimedia și un set mai generos de asistenți pentru șofer și sisteme de siguranță activă au fost livrate întregii game Civic cu un an mai devreme. Totuși, constructorul promite o izolare fonică îmbunătățită.
Motorizările nu au fost supuse modificărilor – în SUA întreaga gamă Civic are de bază unitatea turboaspirată pe benzină, de 1.5 litri, cu 4 cilindri, ce livrează 176 CP în cazul versiunilor standard și 182 CP în cazul versiunilor Sport și Sport Touring. Standard motorul se cuplează la cutia manuală cu 6 rapoarte, iar opțional clienții pot opta pentru cutia cu variație continuă.
0
1,526
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!