Hyundai va prezenta la Frankfurt conceptul unui electromobil retro-futurist. Primul teaser

Succesul electromobilului compact Honda e, care în viitorul apropiat își va face apariția pe drumurile publice din Europa se pare că a determinat conducerea Hyundai să pregătească un model similar, cu design retro-futurist, cu propulsie 100% electrică. Conceptul viitorului electromobil urban va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, iar acum sud-coreenii au publicat prima imagine de teasing cu partea posterioară a conceptului.

Conceptul poartă denumirea Hyundai 45. Indicile aduce un omagiu compactei Hyundai Pony, primului model al constructorului sud-coreean, lansat pe piață în urmă cu 45 ani. Pe lângă denumirea conceptului și prima imagine ce etalează designul posterior al conceptului retro-futurist, constructorul nu a oferit informații despre viitorul model.
Totodată, sud-coreenii au relatat că designul conceput de modelul ce va marca premiera la Frankfurt va fi ulterior preluat de mai multe electromobile din gamă, iar conceptul ar putea evolua într-un electromobil compact de serie pe piața europeană.

Conceptul Hyundai 45 este cea de-a doua premieră rezervată de constructorul din Coreea de Sud pentru evenimentul auto de la Frankfurt din luna septembrie. Anterior constructorul a anunțat premiera noii generații a compactei urbane Hyundai i10, care vrea să revoluționeze segmentul modelelor ultra-compacte din Europa.
0
1,317
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!