INP atenționează: în luna august au loc cele mai multe accidente rutiere grave!

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) îndeamnă șoferii să circule cu prudență și fără abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere (RCR) în contextul în care potrivit statisticilor, publicate de Inspectorat, în luna august au loc cele mai multe accidente rutiere, soldate cu decese și traumatisme.

Potrivit datelor publicate de INP, de la an la an în luna august au loc cele mai multe accidente rutiere grave. Astfel, în august 2018 pe teritoriul țării au fost înregistrate 280 accidente rutiere, în care 27 persoane și-au pierdut viața, iar alte 362 s-au ales cu diverse traumatisme.
Printre principalele motive, enunțate de INP, se enumeră fluxul mare de mașini revenite pe teritoriul țării, or în luna respectivă cei mai mulți dintre cetățenii din Republica Moldova pleacă sau revin din concedii, apelând la automobilele personale.

În context, INP amintește șoferilor să respecte prevederile RCR, să nu conducă cu viteză excesivă sau în stare de ebrietate. La rândul lor, angajații INP vor patrula drumurile țării pentru a preveni accidentele rutiere și pentru a trage la răspundere șoferii nedisciplinați.
0
1,498
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!