Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Imagini din culisele producției viitorului SUV 100% electric BMW iNEXT

21 August 2019 - 13:27
Redacţia PiataAuto.md
BMW pregătește lansarea unui model absolut nou în gamă – SUV-ul iNEXT va face revoluția brandului bavarez, or va veni pe piață cu tehnologii electrice și de autonomie absolut noi, care nu și-au mai făcut anterior prezența pe modelele de serie BMW, dar și va fi primul model din gamă care nu va avea vreo cifră în denumire.
SUV-ul de serie BMW iNEXT va deriva din conceptul cu aceeași denumire, prezentat mai devreme. Anterior bavarezii au prezentat imagini cu ambianța interioară a noului model de serie, care va primi un ecran imens pentru afișajele de bord și sistemul multimedia. Pe lângă acest fapt, iNEXT va avea un sistem de pilot automat performant și un sistem electric cu autonomie record.
Noile imagini publicate de bavarezi surprind viitorul SUV în procesul de producție de pre-serie, unde putem admira volanul poligonal, anunțat anterior de BMW pentru iNEXT, o parte din imensul ecran curbat, dar și silueta caroseriei modelului de serie, tradițională pentru SUV-urile din gama actuală. În total pentru o serie de teste bavarezii vor produce 100 prototipuri iNEXT.
Lansarea pe piață a noului BMW iNEXT va avea loc în 2021, producția urmând să aibă loc la uzina bavarezilor din Dingolfing, Germania. SUV-ul va avea un sistem generos de propulsie electrică cu o autonomie de 600 km și va fi primul model din gamă cu un sistem de pilot automat de nivelul III.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter