În urma actualizărilor tehnice electro-hatch-ul compact Chevrolet Bolt poate parcurge peste 400 km

Chevrolet lansează actualizări tehnice și estetice pentru electromobilul Bolt, prezentat în premieră în 2016. În urma modificărilor hatch-ul compact oferă o autonomie mai mare, iar clienții vor putea alege dintre câteva nuanțe noi pentru caroserie. Autonomia mărită a fost confirmată conform ciclului american EPA, unul mai sever chiar și decât proaspătul standard european WLTP.
Americanii au pregătit pentru Bolt o baterie actualizată de 66 kWh (60 kWh anterior). Capacitatea mai mare rezultă într-o autonomie mărită de la 238 la 259 mile, echivalentul 383 și 417 kilometri. Motorul electric, însă, nu a fost supus modificărilor, Bolt având la activ 203 CP și 360 Nm. Designul exterior la fel nu a suferit modificări, însă odată cu actualizarea clienții vor putea opta pentru două nuanțe noi de caroserie – Cayenne Orange Metallic și Oasis Blue.
Noua versiune Chevrolet Bolt va fi disponibilă în SUA din toamna acestui an. Prețul nivelului incipient de echipare a rămas la același nivel, de 37,495 dolari americani, deși autonomia a fost mărită cu 10%.
0
441
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!