Infiniti pregătește premiera unui SUV cu siluetă coupe cu indicile QX55. Primele informații

Infiniti pregătește o premieră savuroasă pentru fanii săi – un prim crossover cu siluetă coupe urmează să suplinească oferta niponilor în segment pe parcursul anului viitor. Deocamdată cei de la Infiniti au anunțat doar lansarea noului model în 2020 și au publicat o primă imagine de teasing. Însă indicile, pe care urmează să-l primească viitorul model este informativ.
Deși oficial se declară că la dezvoltarea noului model inginerii și designerii s-au inspirat de la SUV-ul FX/QX70, noul crossover coupe nu va fi un succesor pentru modelul eliminat din gamă în 2018, iar asta pentru că va avea dimensiuni simțitor mai compacte. Noul crossover coupe va primi denumirea Infiniti QX55, ceea ce sugerează că acesta va avea la bază substratul tehnic și platforma de la modelul actual QX50. Astfel QX55 se va lansa într-un segment de SUV-uri compacte și va deveni un rival pentru BMW X4 și Mercedes-Benz GLC Coupe.
Startul vânzărilor Infiniti QX55 este planificat pentru vara anului 2020, iar asta înseamnă că premiera publică va avea loc cu câteva luni mai devreme, cel mai probabil în primăvara anului viitor.
0
1,485
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!