Informații oficiale despre noua generație Nissan Juke: niponii au anunțat data premierei și detalii tehnice
20 August 2019, 09:16
Nissan a publicat un set de imagini cu prototiurile camuflate Nissan Juke de generație nouă și au oferit o doză de informații despre viitoarea premieră.
Astfel, Juke are la bază platforma francezilor de la Renault și va utiliza propulsoare turboaspirate pe benzină,
va avea un design absolut nou, inspirat de la conceptul GT-R 2020 și actualul Qashqai.
Noua generație Nissan Juke are la bază platforma francezilor CMF-B, pe care se bazează modelele Renault Captur și Renault Clio. Grație noii platforme crossover-ul compact are
un ampatament mai mare cu 106 mm, comparativ cu predecesorul, de 2,636 mm, și o lungime mai mare cu 75 mm, de 4,210 mm. De spațiu adițional vor beneficia cei de la bord și mai mult loc va fi oferit în compartimentul destinat bagajelor – 422 litri.
Sub capota noului Juke se va situa unitatea turbo pe benzină, de 1.0 litri, preluată de la Nissan Micra, ce livrează 117 CP și 180 Nm cuplu maxim, ce poate fi majorat până la 200 Nm în regimul overboost. Motorul se va cupla la cutia manuală cu 6 rapoarte sau, opțional, la cutia robotizată
cu 7 rapoarte. Cutia cu variație continuă a fost pensionată. Se așteaptă apariția motoarelor de 1.33 litri, dezvoltat de Renault și Daimler, și unității turbodiesel 1.5 dCi.
O versiune plug-in hybrid nu a fost încă confirmată.

Premiera mondială Nissan Juke va avea loc la 3 septembrie 2019, iar startul vânzărilor este planificat pentru sfârșitul toamnei.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
1
2,390
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!