Inspirat din Formula 1: Renault prezintă versiunea specială a monovolumului Trafic Formula Edition

Renault lansează versiunea specială Trafic Formula Edition cu componente preluate de la hot-hatch-ul Megane RS. După o pauză versiunea inspirată din sporturile cu motor a monovolumului Trafic revine, însă nu doar cu elemente decorative exterioare, dar și cu îmbunătățiri tehnice. Să vedem, deci, prin ce va cuceri pasionații de sporturi cu motor noul Trafic Formula Edition.
La nivel de design exterior noua versiune Renault Trafic Formula Edition va putea fi identificată prin dungile decorative de culoare roșie, amplasate lateral pe caroserie, bare de protecție vopsite standard în culoarea caroseriei cu elemente decorative contrastante, jante din aliaj de 17 țoli și inserții speciale la bord.
Renault Trafic Formula Edition va fi disponibil în două variante de ampatament – standard și extins, iar clienții vor putea alege exclusiv între cele două nuanțe de caroserie prevăzute pentru ediția specială, de alb sau gri. Standard monovolumul are incluse lumini de zi de tip LED, încălzire electrică pentru scaunul șoferului, sistem automatizat de climatizare, sistem keyless de pornire a motorului și lumină ambientală LED. Compartimentul de depozitare are podea acoperită cu lemn, levierul cutiei de viteze și volanul tapisate cu piele și inserții decorative cromate.
Singura unitate de propulsie, disponibilă pentru Trafic Formula Edition este turbodiesel-ul de 1.6 litri, ce livrează 138 CP, care se cuplează la cutia manuală cu 6 rapoarte, preluată de la Renault Megane RS. Vânzările ediției speciale au demarat, deocamdată, doar în Australia, unde Trafic Formula Edition poate fi achiziționat pentru cel puțin 42 mii dolari australieni, echivalentul a 25,370 euro, în versiunea cu ampatament standard, în timp ce varianta cu ampatament mărit este mai scumpă cu 1,500 dolari.
0
337
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!