KIA a pregătit un facelift consistent pentru unicul SUV cu cadru dur din gamă - Mohave

KIA lansează un facelift consistent pentru SUV-ul său cu cadru dur Mohave. Modelul de serie primește un design complet revizuit, inspirat de la conceptul Mohave Masterpiece, prezentat în premieră în primăvara acestui an. Mai mult, varianta de serie repetă aproape în totalitate conceptul, cu excepția micilor detalii, iar asta înseamnă că Mohave a primit un design foarte îndrăzneț!
Toate elementele părții frontale sunt absolut noi, și nu doar la nivel de componente din plastic sau faruri, dar și aripile și capota au fost supuse modificărilor. Farurile au primit secțiuni LED noi, cu câte 6 elemente pentru luminile de zi și câte 4 elemente pentru luminile de fază scurtă și fază lungă. Calandrul este identic ca dimensiune celui prezent pe concept, însă varianta de serie are mai puține suprafețe cromate la nivel de grilă. La posterior se regăsesc blocuri optice LED absolut noi și un haion restilizat, însă cu toate aceste modificări, caroseria rămâne neschimbată, identică celei ce și-a făcut apariția pe generația curentă cu 11 ani mai devreme.

KIA nu a dezvăluit informații despre actualizările de ordin tehnic. Siglele de la posterior sugerează că SUV-ul va menține unitatea turbodiesel V6 de 3.0 litri, ce livrează între 250 și 260 CP, în dependență de piață. Nu au fost publicate imagini cu interiorul SUV-ului, însă sud-coreenii promit modificări consistente și la nivel de habitaclu. Astfel, Mohave va beneficia de un sistem multimedia nou cu ecran imens de 12.3 inch și lumină ambientală LED adaptivă. Odată cu actualizarea vor fi introduse cele mai noi sisteme de siguranță activă din portofoliul companiei, precum cel de frânare automatizată de urgență.
Premiera publică a noului KIA Mohave facelift va avea loc în Coreea de Sud în luna septembrie. Tot atunci vor fi livrate informațiile despre actualizările tehnice și o galerie mai generoasă de imagini, care s prezinte modificările aplicate interiorului. De altfel, facelift-ul consistent sugerează că SUV-ul lansat pentru prima dată acum 11 ani se va menține pe linia de producție încă pentru cel puțin 2-3 ani.
0
1,553
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!