KIA a pregătit un interior de lux pentru SUV-ul cu cadru dur actualizat Mohave! Sud-coreenii tind spre premium?
22 August 2019, 10:34
După ce acum câteva zile KIA a publicat primele imagini cu exteriorul variantei actualizate a SUV-ului cu cadru dur Mohave, constructorul sud-coreean a prezentat interiorul complet modificat a noului model într-o schiță oficială. Precum și elementele exterioare, Mohave a beneficiat de modificări consistente la nivel de planșă de bord.

Odată cu noile imagini KIA a publicat
și un nou set de informații despre Mohave. Astfel, în ciuda modificărilor aplicate SUV-ul cu cadru dur păstrează aceleași dimensiuni de 4,930 mm în lungime și 1,920 mm în lățime. Designul revizuit va aduce în ofertă, însă, jante cu design nou de 20 țoli, pe când anterior Mohave putea fi echipat cu jante de cel mult 18 inch.
Habitaclul a fost revizuit complet, încât toate elementele sunt noi, fără excepții. Cadranele de bord tradiționale vor fi înlocuite de o planșă de bord digitală de 12.3 inch, iar consola centrală va fi dominată de un ecran al sistemului multimedia de dimensiuni similare.
Cei de la bord vor putea interacționa cu sistemul multimedia prin comenzi vocale, acestea fiind prevăzute și pentru setările sistemului de climatizare. Versiunile de top vor putea fi echipate cu sistemul audio performant Lexicon, cu 15 difuzoare, ce vor amplifica și sunetul unității de propulsie în habitaclu, ceea ce sugerează și o izolare fonică
îmbunătățită. Materialele de la bord au fost îmbunătățite, fiind oferită tapiseria din piele fină și inserții din lemn natural. Lista opționalelor va fi suplinită de un head-up display, haion acționat electric și întreg setul de sisteme de siguranță activă, precum cel de prevenire a impacturilor frontale cu detectarea pietonilor.
Versiunea actualizată KIA Mohave poate fi comandată acum în Coreea de Sud, iar pentru luna septembrie este planificată premiera oficială și startul vânzărilor pe celelalte piețe, unde a fost anterior oferită versiunea pre-facelift. Prețurile în Coreea de Sud pornesc de la 39 mii dolari americani, cu circa 2,000 mai mult decât anterior.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,579
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!