Limuzina lui Donald Trump a fost surprinsă alimentând la o simplă benzinărie din Varșovia

Un locuitor al capitalei poloneze a avut parte de o întâlnire mai puțin obișnuită la o benzinărie din Varșovia – tânărul a surprins două limuzine Cadillac, utilizate de președintele SUA Donald Trump, și câteva offroader-e Chevrolet Suburban blindate alimentând la o simplă benzinărie. Pozele au fost publicate ulterior pe pagina personală Radek Szewczyk într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.
Ei bine, în timpul alimentării cu combustibil Donal Trump nu se afla în una din limuzinele surprinse la benzinărie, or președintele american avea planificată o vizită în Polonia pentru perioada 31 august – 2 septembrie pentru a marca cei 80 ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, când Germania Nazistă a invadat Polonia. Cel mai probabil cortegiul prezidențial a venit în Polonia mai devreme de Donald Trump pentru a reuși cu pregătirile de rigoare, printre care și alimentarea cu combustibil, pentru vizita oficială.
Între timp în presa americană au fost distribuite informații precum că Donald Trump și-ar fi anulat vizita în Polonia și Danemarca între 31 august și 2 septembrie, invocând dorința de a rămâne la Washington pentru a monitoriza evoluția uraganului Dorian, care va lovi în câteva zile statul american Florida. În locul lui Trump la ceremonia de comemorare ce va avea loc în Polonia va participa vicepreședintele Mike Pence, care va și beneficia de cortegiul prezidențial.
0
911
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!