Novitec aplică un tratament special pentru supercar-ul Ferrari 488 Pista

Debutat la începutul anului 2018, Ferrari 488 Pista a primit cel mai puternic benzinar V8 din istoria mărcii – motorul de 3.9 litri avea la activ 720 CP și 770 Nm și indica performanțe dinamice impunătoare pentru noul supercar italian. Ulterior motorul a fost surclasat doar de unitatea V8 de 4.0 litri la bordul supercar-ului hibrid Ferrari SF90 Stradale, ce a apărut pentru prima dată în luna mai a acestui an. Cu pachetul de modificări de la Novitec, însă, unitatea de propulsie utilizată de 488 Pista va putea duela cu noul sistem hibrid de propulsie.
Pe lângă modificările aplicate pentru unitatea de propulsie, tunerii oferă pentru Ferrari 488 Pista o suspensie modificată, cu arcuri noi, ce rezultă într-o gardă la sol micșorată cu 35 mm, cu sistem hidraulic inclus pentru mărirea gărzii la sol cu până la 40 mm pentru asfalt accidentat.
La nivel de design exterior cei de la Novitec au pregătit un pachet aerodinamic revizuit, cu elemente din fibră de carbon, printre care un splitter frontal și un eleron la posterior. Sistemul de evacuare modificat va mângâia auzul proprietarului cu un sunet mai suculent.
Cele mai importante și captivante modificări au revenit unității de propulsie de V8 de 3.9 litri. Pachetul Stage 2 cu unitatea de control Novitec N-Tronic și sistemul de evacuare modificat au rezultat într-o putere mărită până la 802 CP și 898 Nm.
În urma modificărilor supercar-ul Ferrari 488 Pista poate accelera până la 100 km/h în 2.7 secunde, cu 0.15 secunde mai rapid decât versiunile "standard", dar cu 0.2 secunde mai lent decât SF90. Viteza maximă este de 345 km/h, cu 5 km/h mai mult decât în cazul supercar-ului hibrid.
0
1,605
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!