Opel introduce o nouă motorizare pe benzină pentru monovolumul Combo Life
1 August 2019, 17:21
Monovolumul Opel Combo Life a beneficiat de o nouă motorizare turboaspirată pe benzină, ce vine și cu noua cutie automată cu 8 rapoarte. Noua unitate de propulsie va suplini oferta germanilor în următoarele zile și se va situa în vârful gamei de motorizări pe benzină, disponibile pentru Combo Life.
Sub capota Opel Combo Life va putea fi amplasat benzinarul turbo de 1.2 litri, ce are la activ 130 CP și 230 Nm cuplu maxim, disponibil de la 1,750 rpm. Cuplul este transmis pe puntea față
prin intermediul noii cutii automate cu 8 rapoarte. Cu acest motor monovolumul german poate accelera până la 100 km/h în 12.3 secunde, având o viteză maximă de 186 km/h.
Noua unitate de propulsie corespunde normelor ecologice Euro 6d-TEMP, fiind dotată cu filtru de particule. Consumul mediu în regim mixt, indicat de noua motorizare și calculat conform standardului WLTP, oscilează între 5.3 și 5.6 litri de benzină la 100 km parcurși.
Cumpărătorii ce vor opta pentru noul motor vor beneficia și de un set de echipamente nou. Astfel, Opel Combo Life cu motorizarea pe benzină de 1.2 litri are incluse standard reglaje pentru scaunele față în 6 direcții, cotieră integrată în scaunul șoferului, volan încălzit electric tapisat cu piele, sistem de aer condiționat și geamuri față
acționate electric. Pe consola centrală se va situa ecranul tactil de 8 inch a sistemului multimedia, ce oferă conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Nu vor lipsi nici sistemele de siguranță activă, precum cel de frânare automatizată de urgență cu detectarea pietonilor, iar confortul șoferului va fi asigurat de un cruise-control adaptiv.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,770
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!