Porsche dezvăluie parțial interiorul viitorului Taycan! Cu ce surprinde noul electromobil?

Porsche Taycan se pregătește de premiera mondială, ce va avea loc în doar câteva săptămâni, iar germanii continuă să ofere tot mai multe informații despre viitorul său electromobil de performanță. Ieri a fost anunțat că electromobilul a trecut cu brio testul de anduranță de peste 3,400 km pe circuitul Nardo, iar de curând Porsche a publicat și prima imagine cu interiorul lui Taycan.

Astfel, Porsche Taycan va avea un instrumentar complet digital, cel mai probabil inclus standard din dotările incipiente, pe când consola centrală va fi dominată de un ecran imens cu comenzi tactile pentru sistemul multimedia. Germanii nu au dezvăluit prea multe detalii despre sistemul multimedia, însă cu siguranță acesta va oferi posibilități vaste de conectivitate.
O aplicație anunțată din start pentru toate versiunile Taycan este serviciul de streaming Apple Music, cu un catalog inclus de peste 50 milioane de piese. Totodată, proprietarii Porsche Taycan vor avea acces la playlist-uri exclusive. Plăcerea acustică, de altfel, va fi asigurată de sistemul audio performant, livrat de Burmester High-End Surround Sound System.

Anterior germanii au anunțat premiera Porsche Taycan pentru data de 4 septembrie curent. Electromobilul va fi echipat cu două motoare electrice ce livrează în tandem peste 600 CP, capabile să asigure un timp de accelerație mai mic de 3.5 secunde de la 0 la 100 km/h.
0
1,361
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!