Premieră: Volkswagen actualizează monovolumul de călătorii cu familia California T6.1

Versiunea actualizată Volkswagen California T6.1 va oferi mai mult confort și tehnologii la bord pentru călătorii cu familia în confort maxim – germanii prezintă în premieră mondială varianta facelift a autorulotei lansate acum 3 ani. Ce modificări a primit California T6.1?
La nivel de design exterior Volkswagen a pregătit modificări discrete pentru designul exterior al monovolumului bazat pe acuala generație Transporter T6, precum un calandru retușat și noua semnătură a luminilor de zi de tip LED, integrate în blocurile optice față. Mai consistente sunt modificările pentru versiunea de top, California Ocean, despre care constructoru la relatat amănunțit. Varianta de top va mai putea fi identificată în trafic grație suprafețelor cromate apărute la exterior.
La interior, pe lângă noile sisteme și tehnologii, constructorul a acordat o atenție deosebită materialelor de la bord, or au fost modificate până și mânerele dulapurilor de depozitare de la bord, acestea fiind acum din aluminiu. Dulapurile posterioare s-au ales cu uși noi, care culisează, iar majoritatea butoanelor de acces a diverselor sistemel de la bord sunt absolut noi, mai plăcute la atingere. Versiunea de top California Ocean are inclus standard plafonul acționat electric, iar paturile de la bord promit un nivel de confort mai mare.
La dispoziția șoferului și pasagerului față este pus un nou ansamblu de comenzi centralizate, prin intermediul căruia pot fi accesate majoritatea sistemelor de la bordul autorulotei – comenzile sunt prezentate de un ecran tactil montat pe plafonul monovolumului. După facelift vor fi disponibile cadranele de bord digitale Virtual Cockpit în locul instrumentarului analogic. Consola centrală este dominată standard de ecranul tactil de 6.5 inch al sistemului multimedia, însă în variantele de top ecranul are o diagonală de 9.2 inch.
Sistemele de siguranță activă și asistență pentru șofer au fost și ele pe prim plan la pregătirea facelift-ului planificat, or acum California T6.1 are incluse standard sistemul de monitorizare a benzii de circulație cu asistent de schimbare a benzii integrat, asistent de parcare cu monitorizarea obstacolelor amplasate lateral și sistemul Trailer Assist. De altfel, precum și anterior California T6.1 va avea incluse sistemul de prevenire a impacturilor frontale cu sistem de frânare automatizat.
La nivel de motorizări germanii nu au oferit prea multe detalii, menționând doar că după facelift monovolumul va fi oferit cu motoare turbodiesel de 2.0 litri, în mai multe variante de putere, standard acesta având doar roți motrice față, sistemul de tracțiune integrală fiind oferit opțional.
0
1,862
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!