Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Recomandarea Car Music de week-end, №26

3 August 2019 - 22:39
Ilie Toma
După o pauză destul de lungă încât să ni se facă dor şi nouă şi vouă de muzică bună în condus, mai ales că e vară şi e sezonul călătoriilor cu maşina, revenim cu recomandările de week-end, iar în august chiar vrem să le aducem în fiecare săptămână cu regularitate. Fără a lungi prea mult vorba, trecem direct la treabă.
Iată, deci, recomandările din acest week-end.

Recomandarea Electronic:
Ruben de Ronde – Different. 2019.
Albumul ăsta e mult mai uşurel şi mai aproape de formatul unui set de DJ EDM în raport cu ceea ce recomandăm noi la acest capitol, dar l-am ascultat de câteva ori în timpul condusului de vară şi cumva de fiecare dată a prins foarte bine în condus. Prima piesă – Different – e cea mai cuceritoare dintre toate şi-şi face perfect meseria de a te capta în atmosfera albumului. Ruben de Ronde, de altfel, e un DJ cunoscut în lumea muzicii electronice, având mai mult evoluări alături de Armin van Buren şi label-ul Armada, iar de curând a evoluat şi la festivalul muzicii electronice Untold din Cluj. Audiţie plăcută şi condus savuros!

Recomandarea Jazz:
Le Trio Joubran – The Long March. 2018.
Albumul ăsta va plăcea mai ales celor care sunt gata să accepte sufluri noi de inspiraţie în jazz, culturi noi şi perspective neobişnuite. Le Trio Joubran este un trio format din trei fraţi, Samir, Wissam şi Adrian Joubran şi din originari din zona aia disputată a planetei, pe nume Palestina. Cei trei cântă la oud – un instrument cu strune tipic lumii arabe, iar sunetele scoase de acestea fac din toată povestea un soi de etno jazz extrem de interesant.

Recomandarea Rock:
Volbeat – Rewind, Replay, Rebound. 2019.
Am vrut să revenim cu ceva foarte proaspăt în recomandările noastre muzicale, iar acest album al formaţiei daneze Volbeat e lansat chiar acum, pe 2 august. Stilul foarte bine închegat al Volbeat a făcut din ea unde din cele mai îndrăgite trupe rock din Danemarca, iar noul album îl păstrează, doar că-l înmoaie cu un pic mai multă maturitate. Dacă vă place, dar vreţi ceva mai dur, încercaţi să le ascultaţi şi albumele mai vechi, precum Guitar Gangsters & Cadillac Blood sau Beyond Hell / Above Heaven. E una din acele formaţii moderne care chiar sună bine, inclusiv şi pentru cei cu urechea mai dată cu rock-ul clasic, iar albumul ăsta se ridică la înălţimea aşteptărilor.

Vedeţi şi:
» Toate recomandările muzicale precedente
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter