Rolls-Royce prezintă ediția finală a celei de-a doua generație Ghost - Zenith

Rolls-Royce pregătește eliminarea din gamă a celei de-a doua generație Ghost. Limuzina a primit o ediție finală exclusivă, denumită Zenith, care îmbină cele mai luxoase materiale și tehnologii de ultimă generație din portofoliul britanicilor. Doar 50 de persoane vor putea deține un Ghost din ediția finală.
Rolls-Royce Zenith va fi una dintre cele mai solicitate ediții oferite în istoria celei de-a doua generație a limuzinei de lux, grație nivelului maxim de confort și ofertei bogate de posibilități de personalizare. Clienții vor putea alege dintre multitudinea de variante de tapiserie și materiale decorative la bord, însă standard toate limuzinele vor include plafonul decorativ cu elemente LED în forma constelațiilor cerului nocturn.
Emblema Spirit of Ecstasy are încrustată denumirea versiunii speciale, iar la interior pe tunelul central se regăsește o reprezentare grafică a siluetei limuzinei, executate din figura Spirit of Ecstasy a conceptului 200EX, care a prevestit cea de-a doua generați Ghost. Silueta conceptului va putea fi admirată pe inserțiile decorative de pe bord, indiferent de materialul ales.
Bancheta spate este ispirată de la modelul original Rolls-Royce 40/50 HP (Silver Ghost) din 1907, cu tapiserie din piele fină și cusături contrastante. În cazul versiunilor cu ampatament mărit și plafon panoramic, trapa include reprezentarea grafică a emblemei Spirit of Ecstasy.
Indiferent de nivelul de echipare, elementele personalizate și ampatament, britanicii vor livra doar limuzine cu caroserie bicoloră (nuanțele pot fi alese de client), nuanțele căreia vor fi repetate de tapiseria de la interior și materialele decorative.
Pentru Rolls-Royce Ghost Zenith este prevăzută unitatea pe benzină V12 de 6.6 litri, dotată cu două turbocompresoare, ce livrează 570 CP și 760 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată ZF cu 8 rapoarte. Cu acest motor limuzina poate accelera până la 100 km/h în 5 secunde.
0
311
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!