Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda KODIAQ RS beneficiază de tratament special de la atelierul de tuning ABT Sportsline

2 August 2019 - 10:32
Redacţia PiataAuto.md
ABT Sportsline a pus mâna pe versiunea de performanță Skoda KODIAQ RS! După ce au prezentat pachete de tuning pentru versiunile "civile" KODIAQ, germanii au pregătit o surpriză și pentru deținătorii versiunii savuroase cu indicile "RS". Câtă putere au reușit să stoarcă tunerii din cel mai puternic SUV ceh?
Versiunea de performanță Skoda KODIAQ RS este echipată cu bi-turbodiesel-ul de 2.0 litri, ce livrează standard 240 CP și 500 Nm. În această ipostază KODIAQ RS a reușit performanța să se impună cu un record pe circuitul Nurburgring în segmentul SUV-urilor cu 7 locuri, iar tunerii germani sunt de părere că aceste rezultate mai pot fi îmbunătățite!
Cum ne-au și obișnuit, tunerii de la ABT Sportsline au decis să nu exagereze cu modificările aplicate, astfel încât pachetul de tuning să fie potrivit pentru toți doritorii din rândul deținătorilor KODIAQ RS. La nivel de unitate de propulsie, germanii au oferit o nouă unitate de control pentru motorul turbodiesel, ce a adus un surplus de 30 CP și 40 Nm, puterea maximă constituind acum 270 CP și 540 Nm.
Grație noii unități de control Skoda KODIAQ RS poate accelera până la 100 km/h în 6.8 secunde, un timp mai bun cu 0.2 secunde comparativ cu versiunea "standard". Tunerii nu au dezvăluit, însă, viteza maximă pe care o poate atinge KODIAQ RS cu tratamentul aplicat (standard – 220 km/h).
Pentru o precizie mai bună în rulare tunerii au pregătit o suspensie cu amortizoare și arcuri mai rigide, iar la nivel de aspect exterior SUV-urile trecute prin mâinile tunerilor germani se vor distinge prin jantele originale ABT Sportsline de 20 țoli.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter