Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Spiritul RS. Skoda Kodiaq RS. Mergem în #RomanianRoads, un road trip de 7 zile cu 7 maşini sport!

5 August 2019 - 15:15
Ilie Toma
Luna august va fi de-a dreptul incendiară pe PiataAuto.md! După o perioadă în care am condus o mulţime de maşini electrice şi hibride, în august ne vom tămădui cu sportivitate din aia pură, cu sunet de motoare turate sus şi trasee superbe. Un spirit GT adevărat. O mică vacanţă de la electrice, dacă vreţi, dar o vacanţă în care vom munci să vă aducem cele mai savuroase relatări şi teste drive din vara asta!
#RomanianRoads. PiataAuto.md alături de Automarket.ro într-un nou proiect!

În anul 2017, organizam împreună cu colegii din România, de la Automarket.ro, expediţia numită Moldova Pick-up Maraton, în care am făcut echipă comună pentru a explora cele mai savuroase şi izolate locuri din Republica Moldova la bordul a 3 pick-up-uri. A fost frumos şi s-a văzut la fel de frumos şi în România, graţie relatărilor colegilor noştri.
Acum ne alăturăm noi celor de la Automarket.ro, pentru a face echipă comună într-un road trip superb pe drumurile României. Un road trip botezat #RomanianRoads, care aduce laolaltă 7 automobile sport de toate formele şi tipurile, pentru a face un tur epic al celor mai frumoase trasee cunoscute şi necunoscute din România, pe parcursul a 7 zile consecutive.

Maşina noastră e una îndrăgită mult în Moldova, dar îndrăgită la distanţă, deocamdată, pentru că încă n-a ajuns să fie vândută în ţara noastră. Şi totuşi, ea înglobează excelent spiritul sportivităţii RS al celor de la Skoda, păstrând totodată toată practicitatea SUV-urilor Skoda. E vorba de Skoda Kodiaq RS, imensul SUV sport al mărcii cehe, care a primit cel mai puternic motor diesel instalat vreodată pe vreun automobil Skoda – un diesel biturbo de 240 CP şi 500 Nm. Cu un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de doar 6.9 secunde, o viteză maximă de 221 km/h şi un record faimos bătut pe Nurburgring, Kodiaq RS va fi cu siguranţă un bolid despre care vom avea ce relata în următoarele săptămâni.
Ruta road trip-ului promite să vă aducă trasee pe care să le salvaţi în wish-list-ul Dvs. Vom traversa şi ultra renumitele Transfăgărăşan şi Transalpina, dar dacă tot vom cutreiera România în lung şi-n lat vreme de 7 zile, colegii noştri din România s-au gândit să includă în ruta aventurii drumuri şi locuri aproape necunoscute, dar magnific de frumoase! Aşa că staţi cu butonul Save pe alături în următoarele săptămâni! Vă vom aduce relatări în fiecare zi şi, deoarece în acest road trip vom fi doi membri ai echipei noastre, şi relatările vor avea mai multe perspective!
Iar toată aventura mai are câteva picanterii superbe. În primul rând, v-am zis mai sus că vor fi 7 maşini în acest road trip, iar noi ne vom schimba la volanul lor, ca să le conducem pe toate. Da, Kodiaq RS va avea companie din multe alte segmente de maşini hot şi sport. Pe lângă SUV-ul sportiv ceh, în road trip vor participa BMW Z4 M40i, Ford Fiesta ST, Honda Civic Type R, Kia Stinger, Mazda MX-5 30th Anniversary Edition şi Renault Megane RS!
Deci, dragii noştri, să dăm start unei luni august plină de istorii automobilistice savuroase! Pentru că avem şi mai multe de atât! Staţi pe aproape!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter