Skoda Scala se alătură flotei de mașini din dotarea poliției britanice
7 August 2019, 09:07
La doar începutul carierei sale pe piață, Skoda Scala obține și un prim "post de muncă", fiind angajată în flota mașinilor de poliție din dotarea forțelor de ordine din Marea Britanie. Reprezentanța britanică Skoda a publicat prima imagine și informații despre vehiculele speciale, ce vor fi ulterior livrate serviciilor de urgență. Pe lângă poliție, câteva unități Skoda Scala vor fi livrate pompierilor și salvatorilor.
Versiunile speciale Skoda Scala sunt dotate cu întreg setul de echipamente speciale pentru a se lansa în serviciu – girofarurile, inscripțiile și siglele distinctive sunt aplicate de producător. Astfel, unitățile destinate poliției britanice au beneficiat de ornamentele specifice mașinilor din flota existentă, iar pe plafon și la interiorul calandrului
au fost montate girofaruri speciale, ce pot fi acționate de la interior prin intermediul comenzilor speciale, unde se mai regăsesc și elementele de control ale speaker-ului.

Lista motorizărilor nu este limitată pentru colaboratorii poliției britanice, or autoritățile vor putea alege dintre variantele disponibile pe benzină de 1.0 și 1.5 din seria TSI, fie unitatea turbodiesel 1.6 TDI sau varianta cu gaz natural comprimat 1.0 CNG.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
496
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!