Skoda lansează sistemul Wireless SmartLink pe noile Scala și Kamiq. Ce posibilități oferă tehnologia?

Skoda anunță lansarea noului sistem Wireless SmartLink pe automobilele sale, cu posibilități vaste de conectivitate cu smarphone-ul. Primele modele din gamă care vor beneficia de noua tehnologie sunt hatchback-ul Scala și crossover-ul Kamiq.
Cele mai multe dintre automobilele moderne oferă posibilități de conectivitate a sistemului multimedia de la bordul mașinii cu gadget-urile personale, în special telefoanele inteligente. Astfel, prin interfața Apple CarPlay sau Android Auto utilizatorii pot afișa aplicațiile favorite din smartphone direct pe ecranul sistemului multimedia, beneficiind, astfel, de sistemul de navigare inclus sau biblioteca muzicală. Cehii ofereau aceste posibilități și anterior, însă până acum conectarea avea loc prin fir, iar noul sistem Wireless SmartLink, după cum sugerează denumirea, exclude firul din ecuație.
Astfel, proprietarii Scala și Kamiq vor putea conecta propriul smartphone la sistemul multimedia de la bordul mașinii personale fără fir, dar și vor mai beneficia de încărcare wireless pentru gadgetul personal într-un spațiu de depozitare special dedicat. Ulterior Wireless SmartLink va fi introdus pe celelalte modele din gamă. În cadrul sistemului conexiunea cu sistemul multimedia va avea loc prin intermediul conexiunilor Bluetooth, în timp ce datele necesare pentru procesul de mirroring vor fi transmise prin intermediul Wi-Fi.
0
3,639
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!