Sportivitate accesibilă marcă Lada: noua Granta Drive Active cu exterior agresiv și suspensie revizuită

Lada prezintă noua versiune de performanță a celui mai accesibil sedan din gamă – Granta Drive Active. Noul model a fost dezvoltat în cadrul diviziei Lada Sport și a primit un kit aerodinamic exterior mai agresiv, o suspensie revizuită și elemente decorative noi pentru habitaclu.
Comparativ cu sedanurile standard, noua Granta Drive Active are 28 elemente noi, printre care bare de protecție cu design mai agresiv, dar care păstrează libajul stilistic familiar, denumit "X-face", cu calandru integrat. Jantele originale au un design ispirat de la modelul mai mare, Vesta Sport, de la care noua Granta a preluat și gura cromată a sistemului de evacuare.
La interior pentru a accentua caracterul dinamic al noii versiuni Granta designerii au pregătit mai multe elemente decorative de culoare roșie, precum cusăturile scaunelor, volanului, levierului cutiei de viteze. De aceeași culoare este și iluminarea cadranelor de bord.
Sub capota Granta Drive Active se poate situa doar benzinarul de 1.6 litri, aspirat natural, cu 106 CP la activ, ce se cuplează standard la cutia manuală fie la cutia robotizată. Sistemul de frânare este unul standard, cu frâne cu tambur pe puntea spate. Astfel, din punct de vedere tehnic inspiră sportivitate doar suspensia rigidizată cu arcuri și amortizoare originale.
Producția Lada Granta Drive Active a început astăzi. În următoarele săptămâni sedanul modernizat își va face apariția în showroom-uri, iar mai aproape de startul vânzărilor vor fi anunțate prețurile.
0
490
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!