Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tesla vrea să atragă clienți noi prin reintroducerea încărcării grauite pe viață la stațiile Supercharger

6 August 2019 - 16:57
Redacţia PiataAuto.md
Tesla încearcă să sporească vânzările modelelor sale de top prin reintroducerea programului de încărcare gratuită pe viață la propriile stații de alimentare cu energie electrică. Anterior compania americană oferea un asemenea program pentru clienții săi, însă ulterior programul a fost închis. Acum, însă, noii clienți vor putea să beneficieze de energie electrică gratuită în stațiile Tesla Supercharger! Pentru care modele este prevăzut programul?

Programul reintrodus de Tesla vizează doar viitorii clienți a sedanului Model S și SUV-ului Model X, care vor plasa comenzi pentru modelele respective începând cu data de 3 august 2019. De menționat, că de program vor beneficia doar primii proprietari Model S și Model X, acesta urmând să fie încheiat automat din moment ce electromobilul uzat va fi vândut unui nou proprietar.
Astfel americanii urmăresc scopul de a spori interesul cumpărătorilor pentru modelele de top din gamă, or introducerea sedanului compact Model 3 a avut un impact dramatic asupra vânzărilor celor două modele, ce au în prezent o cotă de doar 18% din totalul vânzărilor Tesla, ceea ce înseamnă că lui Model 3 îi revine o cotă de 82%!

Noul program va avea, cu siguranță, un impact benefic pentru vânzările celor două modele, însă proprietarii Model S și Model X, care au plasat comenzi până la 3 august curent sau dețin un electromobil Tesla achiziționat mai devreme au criticat dur noua ofertă a companiei, fiind indignați de faptul că nu vor beneficia de energie electrică gratuită și de faptul că Tesla nu introduce programuri de loialitate pentru clienții vechi, ci urmărește doar să atragă clienți noi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter