Totul pentru popor: sedanul Aurus Senat S600 este oficial mai scump decât Mercedes-Maybach în Rusia!
23 August 2019, 15:18
Rușii au anunțat prețul pentru sedanul de lux Aurus Senat S600. Deși anterior în presă se vehicula că noul model va fi mai ieftin, decât se planifica inițial, constructorul a risipit miturile și, probabil, visurile cetățenilor de rând – sedanul are un preț mai mare cu câteva milioane de ruble decât limuzina Mercedes-Maybach S 650 în Rusia.
Astăzi în cadrul deschiderii primului showroom Aurus la Moscova au fost anunțate prețurile sedanului S600 pentru oamenii "de rând". Astfel, doritorii de a achiziționa o limuzină autohtonă vor trebui să pregătească suma de 18 milioane ruble rusești, echivalentul a 248 mii euro. Pentru un sedan autohton. Produs în Rusia. Menționăm că Mercedes-Maybach în ipostaza de top S 650 are în Rusia un preț de pornire de 15 milioane ruble. Limuzină cu istorie, de lux, de import.
Rușii nu motivează prețul atât de exagerat pentru sedanul de producție autohtonă, dar au oferit detalii despre nivelul de echipare al versiunii de bază. Astfel, Aurus Senat S600 în varianta incipientă include benzinarul V8 sub capotă, cuplat la cutia automată cu 9 rapoarte și sistemul de tracțiune integrală. Sistemul de climatizare cu 4 zone este oferit standard, însă bancheta spate cu două locuri și o cotieră de dimensiuni mari este oferită doar opțional.
Poate rușii au pregătit materiale de o calitate mai bună la bord? Puțin probabil. De menționat că la un preț de două ori mai mic în Rusia pot fi achiziționate sedanurile Audi A8,
BMW Seria 7 și Mercedes-Benz S-Class, toate trei bine dotate.

Ulterior Aurus Senat S600 va fi acompania de crossover-ul Komendant
și limizuna Senat L700, inclusiv versiunea blindată a acesteia. Viitoarele modele nu au un preș stabilit deocamdată, însă cu siguranță vor fi simțitor mai scumpe.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
10,140
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!