Toyota Corolla trece pe partea întunecată cu noul pachet de uzină Nightshade pentru sedan și hatch

Toyota Corolla Sedan și Corolla Hatchback se alătură gamei de versiuni speciale Nightshade, care aduce un surplus de elemente decorative de culoare neagră la exterior în schimbul suprafețelor cromate. Anterior cu asemenea versiuni au debutat și modelele Camry, 4Runner, Sienna și Highlander, iar tirajul celui din urmă a fost rezervat la 5 mii unități.
Pachetul Nightshade este disponibil pentru ambele versiuni de caroserie Corolla, prezente pe piața americană – sedan și hatchback. Modificările sunt disponibile doar pentru versiunea cu caracter sport SE, ce include standard un kit aerodinamic mai agresiv și tapiserie specială contrastantă la bord. Pachetul Nightshade vine să accentueze spiritul dinamic al celor două modele, cu multitudini de suprafețe de culoare neagră-lucioasă în schimbul inserțiilor din plastic gri sau cromate.
Astfel, inciziile de aer generoase din bara de protecție față și calandrul au un chenar de culoare neagră și, pe lângă aceasta, de aceeași culoare sunt partea inferioară a barei de protecție spate, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare, siglele, eleronul posterior, chenarele geamurilor laterale și inserțiile decorative de pe pragurile laterale. Exteriorul este finisat de jantele negre de 18 țoli.
Startul vânzărilor Toyota Corolla cu pachetul Nightshade este planificat pentru toamna acestui an. Sedanul va avea un preț de pornire în SUA de 22,750 dolari, în timp ce hatchback-ul va fi nițel mai accesibil, cu un preț de cel puțin 22,290 dolari americani.
0
1,825
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!