Toyota pregătește un nou SUV pe baza conceptului Tj Cruiser! Premieră setată pentru luna octombrie

Conceptul Toyota Tj Cruiser, prezentat în 2017, va evolua în acest an într-un nou SUV de serie. Premiera noului model este planificată pentru luna octombrie a acestui an în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Informațiile au fost distribuite de publicația niponă Best Car cu referire la surse din interiorul companiei.
Toyota Tj Cruiser a fost prezentată în 2017. Conceptul a prezentat viziunea niponilor asupra unui SUV utilitar și practic, cu o sumedenie de posibilități de personalizare și transformări la nivel de habitaclu, pentru transportarea persoanelor și mărfurilor. În lungime conceptul măsoară 4,300 mm, având un ampatament de 2,750 mm, dimensiuni pe care le va moșteni și versiunea de serie, de altfel, precum și caracterul utilitar. La interior, în dependență de versiune, se vor putea adăposti de la 5 la 7 persoane, grație interiorului spațios și siluetei de monovolum.
Conceptul și varianta de serie Toyota Tj Cruiser va utiliza platforma TNGA, care a stat la baza celor mai multe modele noi din gama Toyota, precum Prius și C-HR. Conceptul a utilizat un benzinar aspriat natural de 2.0 litri în cadrul unui sistem de propulsie hibridă, iar varianta de serie cel mai probabil va primi sistemul hibrid de propulsie de la Prius și C-HR, cu benzinar de 1.8 litri și un motor electric, ce livrează în tandem 122 CP. Se așteaptă și versiuni dotate doar cu motoare termice, printre care unitatea de 2.0 litri, cu tracțiune pe puntea față sau integrală.
Premiera variantei de serie Toyota Tj Cruiser va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, care-și va deschide porțile la 23 octombrie curent. Presa niponă anticipează că prima piață pentru noul SUV va fi cea americană, unde modelul își va face apariția pe parcursul anului viitor, iar în Japonia vânzările vor demara mai târziu.
0
394
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!