(VIDEO) Netflix a publicat primul trailer a show-ului HyperDrive, rivalul lui The Grand Tour și Top Gear

Netflix pregătește lansarea unui nou show dedicat automobilelor, ce va concura pentru atenția spectatorilor cu The Grand Tour și Top Gear. Primul sezon va debuta pe platforma de streaming Netflix în cea de-a doua jumătate a lunii august, iar de curând show-ul s-a ales cu un prim teaser-trailer, care prezintă aventurile pregătite pentru vizitatorii platformei de streaming.
Teaser-ul publicat de Netflix prezintă câteva secvențe din primul sezon și oferă informații despre structura episoadelor, or până acum americanii nu au oferit prea multe detalii despre ceea ce ne-au pregătit în fiecare nou episod. Astfel, teaser-ul dezvăluie că fiecare episod va aduce câte un nou traseu de curse special improvizat, cu diverse obstacole și participanți din toată lumea care-și vor pune la încercare forțele la volanul bolizilor din parcul HyperDrive.

Totodată, trailer-ul a prezentat și automobilele, care au participat la producția primului sezon, iar la acest capitol producătorii au pregătit adevărate surprize pentru amatorii modelelor sport, printre care se enumeră Mercedes-AMG GT Coupe, Lamborghini Huracan, Ford Mustang și Nissan 370Z.
Primul sezon HyperDrive va avea 10 episoade, toate urmând să fie disponibile pentru vizionare chiar din ziua premierei, care va avea loc la 21 august 2019. Trailer-ul primului sezon îl puteți urmări în secvența video de mai jos.
0
1,493
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!