(VIDEO) O femeie din SUA și-a implantat cheia de la propria Tesla în mână!

Nebunie de care este gata doar cel mai devotat fan: o șoferiță și-a implantat cheia de la propria Tesla în mână! Astfel, femeia nu mai are nevoie de smartphone sau cheie specială pentru a avea acces la interiorul propriului automobil și pentru a porni la drum, or propria ei mână servește drept cheie de acces.
Este istoria tinerei Amie DD din SUA, inginer de soft și un mare pasionat de tehnologii și electromobile. Cu câțiva ani mai devreme Amie s-a aventurat în studiere bio-hack-ingului și și-a implantat un dispozitiv, denumit etichetă RFID (Radio-Frequency Identification sau Identificare prin frecvență radio), utilizat ulterior pentru deblocarea smarthpone-ului și acces la sistemul smart-home din propria casă. Ulterior tânăra a devenit proprietara unui electromobil Tesla Model 3 și și-a propus să instaleze codul de acces pentru automobil în acceași etichetă, deja implantată, însă acest lucru nu a fost posibil, iar astfel Amie s-a văzut nevoită să-și introducă un alt dispozitiv minuscul în mână, special pentru electromobil.
Astfel, acum Amie nu mai are nevoie de smartphone sau cheie pentru a porni al drum cu propriul electromobil, utilizând chiar propria mână ca "dispozitiv" de acces. Cum a avut loc procedura de implantare puteți vedea în secvența video de mai jos.
0
320
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!