Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Skoda Moldova susține prima Iron Lady din țara noastră la cursa de ultra-triatlon de peste 1,000 km!

26 August 2019 - 09:44
Redacţia PiataAuto.md
Ana Cazacu este o tânără sportivă din țara noastră, prima Iron Lady din istoria triatlonului din Moldova, care va participa la SWISSULTRA 2019 din Elveția. În frumoasa aventură Ana va fi susținută de Skoda Moldova și cel mai mare SUV din gamă – Skoda Kodiaq, un prieten de încredere, or Ana va avea de parcurs un total de peste 1,000 km timp de 5 zile!
Competiția Iron Man va dura 5 zile și va include zilnic 3.8 km de înot, 180 km curse cu bicicleta și 42.2 km de alergat, iar în total pe întreaga durată a competiției Ana Cazacu va parcurge 19 km de înot, 900 km cu bicicleta și 211 km de alergat. Până la competiții Ana va fi susținută de Skoda Kodiaq, în care au încăput toate echipamentele de care va avea nevoie în competiții, inclusiv două biciclete, echipamente pentru alergat și înot. La bordul SUV-ului ceh Ana Cazacu va parcurge 2,000 km în fiecare direcție!

Ana Cazacu este prima persoană din istoria triatlonului moldovenesc care să participe la competițiile Iron Man. Să-i urăm succes primei Iron Lady de Moldova!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter