Versiunea de top Mazda CX-9 Signature își face apariția în showroom-ul Mazda în Moldova

Versiunea exclusivă Mazda CX-9 Signature a ajuns în Moldova! Versiunea de top a celui mai mare SUV din gama niponilor poate fi achiziționată în țara noastră la un preț foarte atractiv, în schimbul căruia oferă un nivel exclusiv de echipare, cu tapiserie din piele, propulsor de top sub capotă și 7 locuri la bord.
SUV-urile din imagini au sub capotă unitatea pe benzină de 2.5 litri, ce livrează 230 CP și un cuplu maxim imens de 420 Nm, distribuit pe ambele punți prin intermediul cutiei automate de viteze cu 6 rapoarte. Pe lângă caracteristici dinamice demne, motorul pe benzină indică și un consum mediu în regim mixt foarte atractiv, de doar 9.2 litri/100 km parcurși. În această ipostază Mazda CX-9 poate fi achiziționată în țara noastră la un preț de 46,800 euro, iar cu acest preț SUV-ul include și o listă de dotări și echipamente extrem de generoasă.
Astfel, pe lângă sistemele de siguranță activă și pasivă, incluse standard chiar din primele nivele de echipare, varianta Signature va bucura proprietarii prin habitaclul tapisat cu piele fină Nappa și inserții din lemn de trandafir. La exterior versiunea Signature include jante din aliaj de 20 țoli, inserții cromate și faruri full-LED.
Cei șapte pasageri de la bord vor avea parte de lumină LED ambientală, sistem automatizat de climatizare cu 3 zone și trapă electrică, iar plăcerea acustică va fi asigurată de izolarea fonică desăvârșită, prezentată și de geamurile laterale duble, dar și sistemul audio performant BOSE cu 12 difuzoare. Șoferul va avea parte de asistenți de ultimă generație, precum un cruise-control adaptiv cu frânare automatizată, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, faruri adaptive, senzori de ploaie dar și asistent de monitorizare a stării șoferului.
Mazda CX-9 Signature poate fi admirată în cadrul showroom-ului Mazda Moldova situat pe Calea Ieșilor 10 din Chișinău, unde puteți solicita lista completă de dotări incluse standard pentru SUV-ul nipon în ipostază de top.
0
2,587
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!