Viitorul Porsche Taycan a acumulat mai multe comenzi decât legendarul 911 timp de un an!

Porsche Taycan bate recorduri în gama constructorului german, iar asta chiar dacă nu a fost prezentat încă oficial! Porsche a deschis recent comenzile pentru primul electromobil din gama sa iar la ora actuală, când până la premieră a mai rămas o lună, Taycan a reușit să acumuleze peste 30 mii comenzi preliminare – într-un număr similar anual este comercializat legendarul Porsche 911 în diverse versiuni.
Da, electromobilele cuceresc cu o viteză halucinantă industria auto, iar electromobilul Taycan vine să confirme încă o dată acest lucru. Astfel, cel mai probabil viitoarele generații vor asocia brandul legendar german anume cu electromobilul cu 4 uși, ci nu cu 911, care a fost cartea de vizită Porsche de multe decenii.

Analiștii anticipează că numărul de comenzi preliminare de 30 mii unități este subestimat, iar vânzările anuale Taycan vor depăși cu mult vânzările lui 911, care în cursul anului trecut a fost vândut într-un număr de 35,600 unități.
Premiera mondială a noului Porsche Taycan va avea loc peste o lună. Electromobilul va fi lansat în 3 versiuni: Taycan, Taycan S și Taycan Turbo. Versiunea de top va avea un sistem de propulsie cu 600 CP la activ, ce va asigura un timp de accelerare de mai puțin de 3.5 secunde până la 100 km/h, iar autonomia va constitui 500 km conform standardului WLTP. Prețurile pentru Taycan nu au fost anunțate, însă voci apropiate companiei informează că acestea vor fi similare actualului coupe cu 4 uși Panamera.
0
1,765
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!