Absent la Salonul Auto de la Frankfurt, Nissan a organizat propria expoziție în orășelul francez Francfort

Compania Nissan nu participă la expoziția auto din Frankfurt din acest an. De rând cu alți producători, niponii au programat premiere și evenimente dedicate pentru propriile modele, iar un eveniment a fost organizat chiar în zilele în care se desfășoară și Salonul Auto de la Frankfurt, însă niponii și-a invitat fanii în orășelul francez Francfort, pentru a mai și glumi pe seama organizatorilor și participanților Salonului Auto din Germania.
Deși la stand a fost prezent doar un singur model, noua generație Juke, niponii au atribuit propriului eveniment și o denumire fastuoasă – Francfort Show 2019. Ulterior cei de la Nissan au expediat invitații la eveniment clienților săi în care au promis gustări și surprize pentru primii 150 vizitatori. Dar se pare că nici invitațiile dedicate nu au reușit să determine clienții mărcii să viziteze standul singuratic amplasat într-un câmp dintr-un orășel micuț din Franța, iar în total niponii au reușit să adune doar 23 musafiri.
Noua generație Nissan Juke a fost prezentată oficial în web în urmă cu doar câteva zile, iar la evenimentul special organizat de niponi în Francfort noul crossover putea fi admirat pe viu în premieră. Amintim că noul Juke are la bază platforma CMF-B, pe care o împarte cu modelele Renault Clio și Renault Captur de generație nouă. Inițial crossover-ul va fi disponibil cu benzinarul turboaspirat DIG-T de 1.0 litri, cu trei cilindri, cuplat la cutia robotizată cu 7 rapoarte sau la una manuală cu 6 trepte. În Europa Juke va putea fi achiziționat până la finalul lunii noiembrie.
De menționat că evenimentele auto internaționale, cum este și Salonul Auto de la Frankfurt, continuă să piardă din popularitate cât în rândul constructorilor auto, atât și în rândul vizitatorilor. Pe lângă Nissan, la evenimentul de la Frankfurt au absentat producători precum Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Ferrari, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota și Volvo.
0
1,545
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!