Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atelierul american Hennessey Performance prezintă propriul pachet de modificări pentru Porsche Taycan

25 Septembrie 2019 - 16:34
Denis Godorozea
Atelierul american Hennessey Performance Engineering (HPE) a pregătit propriul pachet de modificări pentru proaspătul Porsche Taycan. La prima etapă specialiştii americani vor aplica doar modificări estetice electromobilului german, menite să-i ofere un aspect exterior mai agresiv, însă ulterior americanii îşi doresc lansarea unui pachet de modificări tehnice cu surplus de putere pentru unitatea de propulsie electrică.
Aceasta este, de altfel, şi prima experienţă a americanilor în segmentul electromobilelor — HPE de mult timp planifică un proiect 100% electric, iar Porsche Taycan, potrivit fondatorului atelierului, este protagonistul perfect pentru prima încercare. Astfel, americanii pregătesc modificări de ordin tehnic pentru electromobilul german, însă acestea vor fi prezentate mai târziu. La ora actuală atelierul a prezentat un pachet de modificări estetice, care include bare de protecţie noi, jante originale Hennessey şi elemente decorative inspirate din sporturile cu motor la habitaclu. Rezultatul modificărilor poate fi văzut pe primele trei imagini oficiale, însă tunerii nu au publicat imagini şi cu interiorul electromobilului.
Porsche Taycan a debutat în premieră mondială la începutul acestei luni. Germanii au pregătit din start două versiuni de putere pentru unitatea de propulsie electrică: Turbo şi Turbo S. Ambele versiuni dispun de câte două motoare electrice, situate pe ambele punţi şi câte un set de baterii de 93.4 kWh. Varianta incipientă oferă la activ 680 CP, în timp ce cea de top este capabilă să livreze 761 CP şi 1,050 Nm, accelerând până la 100 km/h în 2.8 secunde. În dependenţă de versiune, cu un singur plin Taycan poate parcurge între 412 şi 450 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter