Audi a anunțat termenii lansării cross-coupe-ului electric e-tron Sportback. Când îl vom vedea pe drumuri?
13 Septembrie 2019, 16:04
Audi pregătește lansarea unui nou SUV electric – în următoarele luni gama de modele electrificate e-tron va fi suplinită cu crossover-ul e-tron Sportback. Prototipul viitorului model de serie a fost prezentat anterior de germani cu caroseria camuflată, iar de curând compania a dezvăluit termenii de lansare a noului model.

De altfel, Audi e-tron Sportback a fost prezentat și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceste zile, însă la evenimentul din Germania constructorul a adus prototipul de pre-serie, cu caroseria ascunsă sub peliculă protectoare. Voci apropiate companiei au relatat că premiera
mondială a noului model electric va avea loc la Salonul Auto de la Los-Angeles, ce se va deschide în luna noiembrie a acestui an. Primele unități de serie, astfel, urmează să fie lansate pe drumurile publice la începutul anului 2020.
Precum și Audi e-tron, noul e-tron Sportback utilizează versiunea actualizată a platformei MLB. Cel mai probabil noul model va prelua și întreg substratul tehnic de la e-tron, cu două
motoare electrice ce livrează în tandem 360 CP. Motoarele sunt alimentate de la o baterie de 95 kWh, ce asigură o autonomie de circa 400 km.
Noul e-tron Sportback se va distinge de electromobilul original prin silueta de SUV Coupe, cu posterior modificat și montanți spate înclinați.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,414
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!