BMW lansează ediții limitate pentru gama de modele electrificate: i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto

Bavarezii anunță edițiile speciale BMW i3s RoadStyle și BMW i8 Ultimate Sophisto. Tirajul va enumera doar 1,000 unități i3s și 200 unități i8, pentru sportcar-ul hibrid aceasta fiind și ultima ediție specială, or bavarezii planifică să elimine sportcar-ul din gamă în prima jumătate a anului viitor.
Pachetele de modificări, de altfel, precum și finisajele exterioare sunt asemănătoare pentru ambele modele. Electromobilul BMW i3s RoadStyle are o caroserie vopsită în nuanța Fluid Black cu elemente exterioare decorative E-Copper, precum calandrul, pragurile laterale și inserțiile decorative din barele de protecție, în timp ce caroseria lui i8 Ultimate Sophisto este acoperită cu nuanța Sophisto Grey și elemente contrastante de culoarea E-Copper.
Ambele modele vor beneficia de jante speciale din aliaj – pentru compacta electrică i3s sunt prevăzute jantele în nuanța Jet Black, în timp ce coupe-ul plug-in hybrid a primit jante contrastante bicolore, ce combină nuanțele de negru și E-Copper.
Interiorul BMW i3s RoadStyle este tapisat cu piele ce combină nuanțele Stellaric/Dalbergia Brown, cu inserții din lemn. Coupe-ul i8 Ultimate Sophisto dispune de plăci cu denumirea ediției speciale și numărul de ordine al modelului pe pragurile laterale. Tapiseria din piele va prelua gama de nuanțe Black și E-Copper precum elementele de caroserie.
Publicul va putea admira cele două ediții speciale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt peste câteva zile. BMW i3s RoadStyle va fi produs într-un număr de 1,000 exemplare, în timp ce coupe-ul i8 Ultimate Sophisto va fi produs într-un număr de doar 200 unități, aceasta fiind ultima ediție specială a modelului plug-in hybrid, care va părăsi linia de producție în primăvara anului 2020.
0
1,312
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!