Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW lansează ediții limitate pentru gama de modele electrificate: i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto

2 Septembrie 2019 - 17:17
Redacţia PiataAuto.md
Bavarezii anunță edițiile speciale BMW i3s RoadStyle și BMW i8 Ultimate Sophisto. Tirajul va enumera doar 1,000 unități i3s și 200 unități i8, pentru sportcar-ul hibrid aceasta fiind și ultima ediție specială, or bavarezii planifică să elimine sportcar-ul din gamă în prima jumătate a anului viitor.
Pachetele de modificări, de altfel, precum și finisajele exterioare sunt asemănătoare pentru ambele modele. Electromobilul BMW i3s RoadStyle are o caroserie vopsită în nuanța Fluid Black cu elemente exterioare decorative E-Copper, precum calandrul, pragurile laterale și inserțiile decorative din barele de protecție, în timp ce caroseria lui i8 Ultimate Sophisto este acoperită cu nuanța Sophisto Grey și elemente contrastante de culoarea E-Copper.
Ambele modele vor beneficia de jante speciale din aliaj – pentru compacta electrică i3s sunt prevăzute jantele în nuanța Jet Black, în timp ce coupe-ul plug-in hybrid a primit jante contrastante bicolore, ce combină nuanțele de negru și E-Copper.
Interiorul BMW i3s RoadStyle este tapisat cu piele ce combină nuanțele Stellaric/Dalbergia Brown, cu inserții din lemn. Coupe-ul i8 Ultimate Sophisto dispune de plăci cu denumirea ediției speciale și numărul de ordine al modelului pe pragurile laterale. Tapiseria din piele va prelua gama de nuanțe Black și E-Copper precum elementele de caroserie.
Publicul va putea admira cele două ediții speciale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt peste câteva zile. BMW i3s RoadStyle va fi produs într-un număr de 1,000 exemplare, în timp ce coupe-ul i8 Ultimate Sophisto va fi produs într-un număr de doar 200 unități, aceasta fiind ultima ediție specială a modelului plug-in hybrid, care va părăsi linia de producție în primăvara anului 2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (26 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter